Радно време служби ЈКП „Комуналпројект“ током празника

Првог и другог маја бесплатно паркирање

417

БАЧКА ПАЛАНКА – Из ЈКП „Комуналпројект“ обавештавају грађане да ће за првомајске празнике, одређене службе имати измењено радно време.


  • Службе одржавања водовода и канализације за време празника имају редовна дежурства, а све проблеме везане за поменуту службу можете пријавити путем телефона 021/751-953.
  • Паркирање у Бачкој Паланци ће у понедељак, 01.05. и уторак 02.05. бити бесплатно.
  • Радно време пијаце остаје непромењено, а на гробљу постоји дежурна служба која ће по позиву изаћи на терен. Контакт телефон дежурне службе гробља је 064/8280-439.
  • Благајна ЈКП „Комуналпројект“ за празнике неће радити. Први радни дан након празника је среда, 03.05.2023.
  • Смеће се у понедељак, 01.05. и у уторак, 02.05. односи по редовном распореду и по новом радном времену.

Из Јавног комуналног предузећа „Комуналпројект“ такође обавештавају кориснике да од 01.05. почиње да се примењује летњи распоред одношења смећа. Наиме, сакупљање комуналног отпада функционисаће по редовном недељном распореду, почевши у раним јутарњим часовима, већ од 03:00ч.

„Позивамо све кориснике наше услуге одношења и депоновања комуналног отпада да у току вечери или ноћи претходног дана, у односу на недељни распоред одношења отпада, изнесу своје канте за смеће како би специјализована служба била у могућности да изврши услугу правовремено и без ометања. ЈКП „Комуналпројект“ овим путем честита свим грађанима, пословним сарадницима и својим запосленима Међународни празник рада уз настојање да у будућем периоду радимо још боље како би наша општина више напредовала и како би се створили још повољнији услови за рад“, наводи се у саопштењу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here