Opštini dodeljena sredstva za regresiranje troškova prevoza učenika srednjih škola

0
625

Po sprovedenom Konkursu za regresiranje prevoza učenika srednjih škola u AP Vojvodini u međugradskom saobraćaju za period januar – decembar 2018. godine, 29.5.2018. je u zgradi Pokrajinske vlade svečano potpisano 44 ugovora ukupne vrednosti 182 miliona dinara za regresiranje troškova prevoza učenika srednjih škola.

Ugovori su potpisani između Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine- nacionalne zajednice i lokalnih samouprava sa teritorije AP Vojvodine.

Predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović izjavio je tom prilikom: „Pokazali smo sposobnost da investiramo u obrazovanje, te da u odnosu na jačanje naših finansijskih kapaciteta za to izdvajamo sve više sredstava i to će ostati jedan od prioriteta Pokrajinske vlade“.

 

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za upravu, propise, nacionalne manjine- nacionalne zajednice, Mihalj Njilaš, rekao je da je ovaj konkurs samo jedan od pokazatelja odlične saradnje između lokalnih samouprava i pokrajinske vlasti.

Ovim Konkursom Opštini Bačka Palanka su za regresiranje troškova prevoza učenika srednjih škola za period januar- decembar 2018. godine odobrena sredstva u iznosu od 5.384.868,00 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here