Popustili u finišu

Fudbaleri „Budućnosti“ iz Mladenova dvanaesti na kraju jesenje polusezone u Vojvođanskoj ligi - Sever

624

Jesenji deo prvenstva u okviru Vojvođanske lige – Sever fudbaleri „Budućnosti“ završili su na dvanaestom mestu.


U petnaest odigranih utakmica ostvaren je bilans od četiri pobede, tri nerešena rezultata i osam poraza.

– U prvenstvo smo ušli sa ambicijama da ostanemo u ligi, jer smo neočekivano i postali članovi Vojvođanske lige – Sever. Bez valjanih priprema i selektiranja ekipe naše ambicije i nisu mogle biti drugačije. Prvi deo polusezone odigrali smo dobro, ali smo nakon tog dela ušli u problem zbog malog broja igrača i nedovoljne pripremljenosti što se i odrazilo na naše rezultate. Sve u svemu, sa petnaest osvojenih bodova i plasmanom na dvanaesto mesto moramo biti zadovoljni. Imamo zalihu bodova koja će nam, nadam se, omogućiti da u drugom delu prvenstva ostvarimo naš cilj – opstanak u ligi, kaže Milan Antonić, trener „Budućnosti“.

Strateg Mladenovljana smatra da se tokom pauze između dve polusezone njegova ekipa treba pojačati kako ne bi strepila za očuvanje statusa vojvođanskog ligaša.

– Tokom zime nastojaćemo da dovedemo 6-7 igrača kako bi spremno dočekali nastavak prvenstva. Manji broj igrača jedan je od razloga što smo osvojili „samo“ petnaest bodova. Nadam se da ćemo uspeti da se pojačamo, a onda će prolećna polusezona sigurno biti uspešnija od jesenje, konstatuje Antonić.

Pripreme za nastavak prvenstva bi trebale početi 27. januara kada će biti obavljena i prva prozivka igrača. Antonić posebno hvali navijače koji su redovno bili dvanaesti igrač njegove ekipe, bez obzira da li je igrala kao domaćin ili gost.

– Navijači su stalno bili uz nas. Podržavali su nas i bodrili i kada namje išlo i kada nije. Zbog njih ćemo učiniti sve da i u narednoj sezoni budemo članovi VFL–Sever, naglašava trener mladenovljanske „Budućnosti“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here