Potpišite peticiju protiv zlostavljanja životinja

1248

BAČKA PALANKA: „Svojim potpisom na ovoj peticiji podržavate inicijativu „Fondacije Pokret Levijatan“ za izmenu važećih odredbi Krivičnog zakonika RS i Zakona o dobrobiti životinja radi efikasnijeg, strožijeg, pravednijeg kažnjavanja zlostavljača i nasilnika, kao i radi formiranja posebnog odeljenja MUP-a, tzv. policije za životinje, koje bi urgentno delovale na polju hapšenja i pravnog procesuiranja zlostavljača i nasilnika“


Levijatan

„Kao što znate prikupljamo potpise za male šapice i životinje koje zlostavljaju i muče. Od danas možete na više lokacija da potpišete istu, a treba vam samo lična karta, upisuje se Ime i Prezime, jmbg i br lične karte. Želim da se zahvalim svima koji ste se odazvali u velikom broju i voljni ste da pomognete i na ovaj način.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Kako bi što prikupili što više potpisa, primerak peticije možete preuzeti u Veterinarskoj Ambulanti „Va Va Vet“ i prikupljati postpise samostalno ukoliko ste voljni, a i na licu mesta možete da potpišete peticiju na dole navedenim lokacijama. Na jednom papiru ima petnaest mesta za različite potpise. Zamolio bih vas samo da uzmete jedan primerak i kopirate u zavisnosti koliko vam treba. Pošto potpise šaljem Levijatanu u Beograd, javite mi da ste uzeli da podržite akciju da znamo, jer treba i da se preuzmu“ – napominje Aleksandar Stojković, pokretač ove inicijative u Bačkoj Palanci.

Budite brzi, jer odugovlačenjem nećemo postići ništa. Ovo su trenutna mesta u Bačkoj Palanci gde možete da potpišete peticiju :

-Veterinarska Ambulanta „Va Va Vet“
-Kafe Bar „Jardin“
-Bit Computers
-Poslasticarnica „Delizia“
-Alexandar Cosmetics
-Restoran Carda „Tikvara“
-TYM GYM
-Kafic „Star Bar“ na Sinaju
-Cvećara „Flamingo“
-Frizerski salon „Pop style“
– Agencija „Konto“
-Frizerski salon „EVE Studio“
-Shogun Gym
-Muzička škola
-„Sint Produkt“ JNA
– Veterinarska Ambulanta „Keravica“
-Butik „Orange“
-Win Win
-Frizerski salon „cut and art“
-Caffe Pardon

[wonderplugin_slider id=136]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here