Madonna predstavila novi spot za pesmu“Batuka“

223

Nakon uspeha albuma Madame X i fantastičnih vizuala koje nam dostavlja kraljica pop muzike Madonna i ovog puta, u vidu muzičkog spota za pesmu Batuka, ova pevačica dokazuje da čak i što ima preko šezdeset godina ipak je i dalje broj jedan i dan danas.

 

[wonderplugin_slider id=170]

 

Biti broj jedan u njenim godinama nije lako, ali i dalje imati isti duh u borbi za osnovna ljudska prava koja su mnogima uskraćena je zaista za svaku pohvalu. Numera Batuka je inspirisana „plesom robova“. Batuque je vrsta plesa koji su plesali crnci u Africi na mestu gde je stvoreno robovlasništvo, gde je to bio vid bunta, pa su udarali u bubnjeve i plesali u ritmu.

Inat je fascinantna stvar, Madonna to najbolje zna. Odatle potiče inspiracija za ovu njenu pesmu sa albuma Madame X, koji je pun skrivenih i veoma otvorenih političkih poruka, usled drastičnih promena u svetu i jakog političkog uticaja, pa na sve.

 

[wonderplugin_slider id=136]

 

Gosti spota su orkestar pod nazivom Orquestra Batukadeiras PT, koji i dalje promoviše svoju istoriju kroz ovaj ples i ovu muziku, a sada su dobili i jaku platformu zahvaljujući kraljici pop muzike.

Kao na celom ovom albumu, ona sarađuje sa umetnicima koji nemaju jak vokal u popularnoj kulturi i medijima, a sada imaju veći fokus na sebi nakon što su dobili podršku ovako jake platforme koja se zove imenom Madonna.

Otkrij zašto treba da pročitaš „Čovek po imenu Uve“ knjigu

Kako izgelda veoma interesantan spot sa jakom političkom porukom, koji vas može inspirisati i oduševiti i učiniti svesnima o istoriji jedne nacije, koja se krije od očiju javnosti, i da sve to stane u nekoliko minuta – ovo je zaista jedno malo remek delo. A od nje se manje ni ne očekuje.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here