Pred Davorovim devojčicama lepa budućnost

U OK "Voriors" iz Obrovca

1203

Ova prinudno skraćena odbojkaška sezona je za obrovačke „Voriorse“ bila veoma uspešna. Po rečima trenera Davora Karakaševića, akcenat je na radu sa mlađim kategorijama gde je obrovački klub nastavio sa uspesima osvojivši po jedno prvo, drugo i treće mesto na međunarodnom turniru u Kaću, a „ratnice“ iz Obrovca su osvojile prvo i treće mesto u Somboru.


– Nadamo se skorom povratku na teren i daljim takmičenjima na uličnim turnirima i što boljoj pripremi starijih uzrasnih kategorija, navodi Karakašević.

– Što se tiče pionirske ekipe, završili smo takmičenje na trećem mestu i napravilismo dobru uvertiru za naredne dve sezone. Tada će se naša veoma talentovana generacija 2005. godište oprobati u kadetskoj ligi Vojvodine.

„Voriorsi“ su ove sezone imali i seniorsku ekipu koja se takmičila u Drugoj vojvođanskoj ligi – Južna Bačka gde su „ratnice“ završile na deobi četvrtog mesta sa „Panonijom 2“ sa po dve pobede i šest poraza uz 6 bodova.

[wonderplugin_slider id=174]

 

– Radi se o veoma mladoj i uspešnoj ekipi kojoj se smeše sve bolji rezultati u budućnosti. Ove godine smo naš trenerski kadar pojačali sa bivšim igračem i trenerom Maglića Zoranom Novakovićem koji je preuzeo seniorsku ekipu i vodi je sa mnom u duetu, napominje Karakašević.

U „Voriorsima“ ima puno talentovanih i veoma dobrih odbojkašica poput Marije Štajn, Lare Bogunović, Dunje Kovačević, Lane Ivanović, Gabrijele Zeljko, Borislave Zečević, kao i NineBursać koja se oprobala i u prvoligašu „FOK“-u iz Futoga.

– Najveće pojačanje nam je svakako Vesna Krstić (1994. godište) koja je došla „Sutjeske“ iz Bačkog Dobrog Polja. Ona sa nama trenira od februara, a poseduje bogato dvanaestogodišnje iskustvo. Takođe smo pojačani i u radu sa mlađim kategorijama i to u trenerskom delu dolaskom Nebojše Nakićevića.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here