Čelarevčani vredno treniraju

720

Za desetak dana nastavlja se prolećni deo prvenstva u Prvoj fudblaskoj ligi Srbije. Fudbaleri iz Čelareva ugostiće petoplasirani tim Sinđelića iz Beograda i pokušati da im se revanširaju za poraz na startu jesenjeg dela prvenstva (1:2).


Čelarevčani su na deobi desetog mesta sa Budućnosti iz Dobanovaca sa 17 bodova pa bi im svaki bod dobro došao da poprave plasman. Međutim, u Čelarevu su svesni da sve neće ići tako glatko s obzirom da je u minulom prelaznom roku došlo do velikih promena u igračkom kadru.

„Pripreme smo počeli na vreme, međutim, tim se polako osipao. Napustilo nas je čak 12 igrača, od kojih su osmorica bila standardna. Zato smo morali u potragu za pojačanjima, pa smo doveli 12 novih fudbalera. Ima tu i povratnika ali i novih mladih igrača koji su po prvi put stigli u Čelarevo“, kaže sportski dirfektor Mića Ilić.

[wonderplugin_slider id=13]

 

Posle ostavke trenera Trive Ilića stigla su i nova dva trenera iz Vojvodine sa superligaškim iskustvom. Vladimir Buač je novi šef stručnog štaba, a pomoćnik mu je Vlado Karakaš. „Zadovoljni smo njihovim radom i mislim da su oni pravi pogodak za naš tim“, napomenje Mića Ilić.

Od igrača koji su jesenas nastupali za ČSK Pivaru ostalo je 14 igrača. Tu su Tankosić, Elesin, Drašković, Jović, Valiđo, Rakić, Ilić, Trifković, Stepanov, Vilotijević, Karać, Nikić, Stepančev i Petrović. Povratnici su Stanić iz Odžaka, Šljivančanin iz Proletera i Krstanović iz Inđije. Iz Vojivodine su stigli M. Zličić, Živković,

Pilipović i Devetak. Sinđić je došao iz Izraela, Mušikić i Pantić iz Spartaka, Tekijaški iz Dinama i Blagojević iz Aranđelovca. Šta i koliko će moći ovi novi „klinci“ u prvoligaškom nadmetanju delom ćemo videti u subotu u Čelarevu kada je zakazana generalna proba sa Bačkom iz Subotice.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here