Lalatović: Želja za pobedom odlučujuća za ishod duela Radničkog i Bačke

461

Nekada su se Nenad Lalatović i Dejan Čelar nadmetali kao fudbaleri, a u subotu, 3. novembra, odmeriće snage i kao treneri. Reč je o utakmici 15. kola Superlige u kojoj će Radnički gostovati Bačkoj, a starteg niškog kluba smatra da je ključ uspeha njegovog tima u Bačkoj Palanci želja za pobedom.

Ovim duelom biće „zaokružena“ polusezona, a niški tim već je obezbedio drugu poziciju, pošto „beži“ trećeplasiranom Partizanu, za jednu utakmicu, nedostižna 4 boda. Vojvođani pak u poslednje 4 utakmice ne znaju za pobedu, pa Nenad Lalatović smatra da sve nade polažu u meč sa Radničkim.

Da očekuju „bodove spasa“ u subotu svedoči i činjenica da neki od najboljih fudbalera iz Bačke Palanke nisu putovali na megdan Crvenoj zvezdi pre par dana.

Nenad Lalatović

„Čeka nas jaka utakmica, na vrućem terenu. Ja većinu tih igrača znam, ima tu dosta kvalitetnih igrača. Imaju brze kontre, brze igrače, koji jednostavno ako se ne uđe u tu utakmicu kako treba i ako ne uđemo sa željom da pobedimo, kao što će oni ući sa željom da pobede nas, moji igrači moraju da imaju isti imperativ, kao što imaju oni“ – priča Lalatović.

To što su osigurali 2. poziciju na polusezni ne sme da zadovolji apetite njegovih izabranika, smatra Lalatović, te da bi ostvarili 10. trijumf u sezoni moraju da pokažu jednaku želju za pobedom kao rivali.Ako im se suprotstavimo sa istom željom kao što će oni ući protiv nas, možemo do povoljnog rezultata, a to su nova 3 boda. Idemo tamo da pobedimo, neće biti lako, ali kako igramo u poslednje vreme, u poslednjih 16 utakmica imamo samo jedan poraz, imamo pravo i mi da verujemo u sebe i da verujemo da možemo bilo koga da pobedimo – naglašava Lalatović.

Utakmica u Bačkoj Palanci počinje u 16 sati.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here