Традиционално осликавање ускршњих јаја – Најава

Фарбање ускршњих јаја, које већ традиционално организује Удружење ликовних стваралаца "Петар Томић", биће одржано и ове године.

1480

БАЧКА ПАЛАНКА: Фарбање ускршњих јаја, које већ традиционално организује Удружење ликовних стваралаца „Петар Томић“, биће одржано и ове године на Велики петак (14.04.) у дворишту КУД Абрашевића, где се уједно налази и простор удружења сликара.


У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику, Васкрсу на Велики петак фарбају се и украшавају јаја, што највише радује малишане. Управо због тога, позивају се најмлађи да увеличају ову манифестацију и покажу своју креативност.

УЛС „Петар Томић“ заједно са пријатељима из Удружења „МНРО“ из Бачке Паланке организује осликавање јаја које почиње у 10:00 часова и траје до 12:00 часова. У случају лошег времена, манифестација ће бити одржана у просторијама УЛС „Петар Томић“.

Потребно је да понесете само добро расположење, а сликари ће се потрудити да вам пробуде инспирацију како би заједно са вашим малишанима осликали јаја која малишани носе кући.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here