FK Voždovac – OFK Bačka 1:0 (VIDEO)

520

BEOGRAD: Stadion na “krovu” TC na Dušanovcu bio je poprište duela Voždovca i Bačke koji su se sastali u okviru 36. kola Superlige Srbije.

Po idealnom vremenu pred oko 400 gledalaca videli smo jednu čvrstu, ali i dinamičnu utakmicu u kojoj se na kraju ipak bolje snašla ekipa Voždovca i tako došla do tri boda.

Bačka je odolevala do 83. minuta meča, kada je Lazar Arsić na asistenciju Predraga Sikimića „plavima sa Dunava“ doveo u pitanje superligaški status.

FK Voždovac – OFK Bačka 1:0 (0:0)

Posle ovog kola je Bačka ima 18 bodova i pala je na poslednje mesto na tabeli. Dodatne loše vesti su stigle i sa drugih superligaških terena. Naime, Zemun je kod kuće slavio protiv Radnika (2:1), Dinamo je u Vranju bio bolji od Spartaka ŽK (2:1), a ekipa Rada je u Šapcu remizirala sa Mačvom (0:0).

[wonderplugin_slider id=67]

 

U poslednjem, 37. kolu Bačkoj je na domaćem terenu potrebna pobeda protiv Dinama, ali i i da Zemun ne pobedi na gostovanju kod Rada. Ovo su dva uslova koja su neophodna da bi izabranici Trive Ilića uspeli da izbore baraž za opstanak u Super ligi Srbije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here