Nagrada za uloženi trud stigla u zaustavnom vremenu

799

OFK Bačka se sa vrućeg gostovanja  u Novom Sadu vratila sa bodom, koji više vredi od „remija“. Pogotovu što je došao u dubokoj nadoknadi vremena. Nesmotrenost domaćih defanzivaca vešto je iskoristio vihorni Gajić i iz prve pogodio suprotan ugao gola Kabela.

– Bila je ovo tvrda, prava muška utakmica, ali u granicama fer-pleja. Kabel je dominirao u prvom poluvremenu i do vodećeg gola, kasnije smo uspeli da uspostavimo ravnotežu i stvorimo par poluprilika. Da li se mom timu vratilo bod kao nagrada za uložen ogroman trud i htenje koje su iskazali tokom većeg dela utakmuice – pita se trener Dejan Rađenović dok nam prenosi utiske  sa stadiona  u Slanoj bari, i naglašava da je loš teren bio najveći protivnik igračima i jedne i druge ekipe. Poznati stručnjak tvrdi da su Novosađani, sudeći po rezultatima i prikazanim igrama,  pripadaju samom vrhu, i  malo ko će odneti bodove sa Slane bare. – Bitno je da očuvamo kontinuitet povoljnih rezultata, jer nas samo to održava u igri i daje šansu da napredujemo. Najnovije kaznene mere prema našem protivniku i Smederevu su samo jošviše zakuvale situaciju u donjem delu tabele i svele bodovnu razliku na najmanju moguću meru. No, mi se time ne bavimo, isključivo gledamo u svoje ,,dvorište’’ i idemo korak po korak.

Sledećeg vikenda u Bačku Palanku dolazi visoko pozicioniran bivši superligaš Dinamo iz Vranja. – Dinamo ima moćan tim spreman da se nosi sa svakim protivnikom, bilo na strani, bilo kod kuće. Igraju napadački i otvoreno, i biće izuzetno teško doći do pobede. Za razliku od prošle godine kada su u ligi dominirali TSK I Inđija, sada nekoliko timova ravnopravno konkuriše za najviši plasman, pogotovu što je bodovna razlika gotovo zanemarljiva – kaže Rađenović u osvrtu na dosadašnji tok prvenstva.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here