Održana manifestacija „Novogodišnje zagrevanje“ u Baču

420
Izvor: Turistička organizacija Opštine Bač

BAČ: Turistička organizacija Opštine Bač, održala je u subotu, 28.12.2019. u 12 časova, tradicionalnu manifestaciju „Novogodišnje zagrevanje“, na gradskom Trgu u Baču.


Podeli paketića i fotografisanju sa Deda Mrazom je prethodila predstava za decu „Životinje iz čarobne šume“ koju su u holu osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Baču izveli članovi kulturno-umetničkog društva „Mladost“ iz Bača.

Brojni posetioci, među kojima je bilo najviše dece iz svih naseljenih mesta naše opštine, uživali su u prazničnoj atmosferi, koju su pored predstave upotpunile i kreativno-zabavne radionice, crtanje po licu, izrada novogodišnjih ukrasa i slično, u realizaciji vaspitačica iz Predškolske ustanove „Kolibri“ Bač.

Stariji sugrađani su mogli da uživaju u zabavi te da se ugreju uz kuvano vino i čaj koji su služeni na Trgu u Baču.

Turistička organizacija Opštine Bač se posebno zahvalila svim institucijama i udruženjima koji su doprineli realizaciji manifestacije, a to su: KUD „Mladost“ Bač, PU „Kolibri“ Bač, Narodna biblioteka „Vuk Karadžić“ Bač, OŠ „Vuk Karadžić“ Bač kao i ostale osnovne škole sa teritorije naše opštine, JKP „Tvrđava Bač“, Poljočuvarska služba Bač i Opština Bač, mnogobrojnim sponzorima, ali i svima ostalima koji su na bilo koji način potpomogli realizaciju manifestacije „Novogodišnje zagrevanje“, izrazivši nadu da će ona postati omiljena među stanovnicima Bača.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here