Rock opera u Bačkom Petrovcu

2013
Foto: Novosadski Big Band

BAČKI PETROVAC: Publika Bačkog Petrovca će 15. marta imati priliku da uživa u velikom muzičkom spektaklu hora i orkestra Opere Srpskog Narodnog Pozorišta i Novosadskog Big Benda, pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika.


Na programu rock opere se nalaze simfonijske obrade bendova The Beatles, Europe,Toto, Whitesnake,AC/DC, ZZ Top ,Princa, Rolinstones,Doors, Queen, Pink Floyd, Deep Purple…

Ovaj muzički spektakl ne poznaje granice izvođenja, pa će u koncertu podjednako uživati i ljubitelji klasične muzike i ljubitelji roka, bluza, džeza, popa i opere.

Moćni glasovi solista i hora ostavljaju bez daha, a publiku podižu na noge i izazivaju ovacije, pa se samo na koncertima Rock Opere može doživeti posebna atmosfera i osetiti divna energija koja svima u sali dočara svu lepotu muzike.

Muzički spektakl Rock Opera je u avgustu mesecu obeležio 17. Belgrade Beer Fest, gde je na koncertu uživalo više od 100.000 ljudi, a u Novom Sadu publiku očekuju nova muzička iznenađenja i poslastice.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Vokalni solisti : Danka Adamov, Dragana Keller, Zoran Šandorov, Mattia Zanatta i Nikola Mijić.

Karte se mogu rezervisati svaki radni dan od 8 do 15 časova (ne uveče i ne vikendom). Cena karte je 1000 dinara. Preuzimanje karata je od 15. ferbruara do 1. marta.

Rezervacija je moguća preko fb stranice „Slovenské vojvodinské divadlo / Slovačko vojvođansko pozorište“, na tel. br. 780 040 ili na mail [email protected].

Ostalo je još malo karata u prvom redu i na balkonu, požurite!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here