Пример вандализма у Новој Гајдобри

Какав рушилачки порив некога тера на оваква дела?

2183
Фото: Фејзбук

НОВА ГАЈДОБРА: Становнике Нове Гајдобре претходних недеља дочекују непријатна изненађења која су резултат вандализма. Колико год се један део заједнице трудио да уреди место у коме живе лепо, други то уништавају.


Два комплета сто-клупа који су постављени пре неколико година су брутално сломљени. На пијаци су оштећене три тезге, одломљени су олуци као и голови за мали фудбал.

Шта је узрок вандализма и незадовољства становника овог села веома је упитно, зато што је ово једно од лепше уређених села у нашој општини.

Како наводи Младен Лучић, председник Месне заједнице, МЗ нема средстава за поправку поменуте штете. Како је он навео, неколико племенитих људи из села су се понудили да поправе оно што је могуће поправити без већих улагања.

„Следеће недеље ћемо обавити поправке које се буду могле извести и обавестити све грађане како би информација дошла и до оних који овакве ствари чине и обезвређују било какву вољу и жељу за напретком наше средине“ – Навео је Младен Лучић.


Позивамо све грађане када примете вандале, да их упозоре да то не раде. Да им објасне да дивљаштво није лепа особина. Да постоји безброј других начина да и они покажу да постоје.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here