Održani memorijalni turniri u fudbalu i odbojci

U Baču

492

BAČ: Uručivanjem pehara najboljim ekipama i pojedincima na Memorijalnim turnirima u fudbalu i odbojici, zvanično je završen program ovogodišnje manifestacije „DANI EVROPSKE BAŠTINE – DANI BAČA 2019“.


Na 18. po redu Memorijalnom turniru u fudbalu „ZDRAVKO I ZVONKO“, koji se održao u nedelju 22.09.2019. na stadionu FK „TVRĐAVA“ Bač, najuspešnija je bila ekipa „Krila Krajine“ iz Bačke Palanke, pošto su u finalnoj utakmici savladali ekipu „Dunav“ takođe iz Bačke Palanke.

Treće mesto je zauzela ekipa FK „Prijatelji“ iz Broda, dok je pehar za fer-plej ekipu pripao FK „RADNIČKI“ iz Sombora. Za najboljeg strelca turnira proglašen je Gligorije Šokčić koji je dao ukupno 7 golova. Najbolji igrač je Dragan Grubor, dok je nagradu za najuspešnijeg golmana odneo Stefan Vuleta. Pehare i medalje je dodelio Ognjen Rajković.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Na Memorijalnom turniru u odbojci „ZLATKO I MILE“, koji je održan takođe u nedelju u Sportskoj hali u Baču učestvovale su ekipe: MOK „MURSA“ Osijek, OK „Radnik“ Bijeljina i domaćin OK „PARTIZAN“ Bač. Posle međusobnog nadigravanja prvo mesto je osvojio MOK „MURSA“ iz Osijeka.

Predstavnici Turističke organizacije opštine Bač su dodelili pehar pobednicima. U okviru ovogodišnjeg programa manifesatcije „DANI EVROPSKE BAŠTINE – DANI BAČA 2019“, na sportskom danu je učestvovalo oko 200 takmičara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here