Bačka Palanka: Isključuje vodu penzionerima

7103

BAČKA PALANKA: Našoj redakciji javila se žena iz Bačke Palanke čiji roditelji, koji su stariji i žive sami, zbog hira jednog komšije, vikendom ostaju bez vode. 


Naime, u naselju Sinaj u ulici Marka Oreškovića u stambenoj zgradi, jedan od stanara pre izvesnog vremena je pokušao da proširi stan, ali saglasnost stanara nije dobio. Kako kaže u svom pismu naša sugrađanka, u njegovom stanu se nalazi ventil za vodu pa on, kao odmazdu, svojim komšijama petkom isključi vodu.

„On obično petkom isključi vodu kao odmazdu, pa cela vertikala obično do nedelje naveče ostaje bez vode. U stanovima inače, žive isključivo starije osobe od sedamdeset i osamdest godina koji i ovako ne smeju napolje. Obratili smo se profesionalnom upravniku, obavestili policiju, komunalnu inspekciju nismo dobili jer ne rade preko vikenda, svi gore pomenuti nisu u mogućnosti da reše problem jer ne mogu ući u nečiji privatni stan“, navodi u svom pismu Bačkopalančanka.

[wonderplugin_slider id=154]

 

Profesionalni upravnik zgrade pokušava da pomogne ali i on, kako kaže ona, nailazi na zatvorena vrata. Ljudi uredno plaćaju vodu i imaju satove u svojim stanovima koji glase na njihovo ime, bez obzira na to oni ostaju bez vode.

„Pokušali smo da kontaktiramo opštinski krizni stab kako bi zgradi obezbedili pijaću i tehničku vodu, ali oni ne rade preko vikenda pa su stanari ostavljeni u svojim stanovima bez vode na milost i nemilost komšije (ime poznato redakciji). Mi kao porodica od danas od 13 časova nećemo moći da odemo i da ih oskrbimo vodom“.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here