OFK Stari grad: Osvojiti titulu prvaka!

Fudbaleri OFK „Starog grada“ u prolećnoj sezoni područne lige Sombor imaju jedan cilj

972

Jesenji prvak područne lige Sombor, bačkopalanački OFK „Stari grad“ pripreme za prolećni deo prvenstva počeo je u nedelju, 27. januara.


Staropalančanima u nastupajućih petnaest prvenstvenih kola predstoji velika borba kako bi sačuvali prvo mesto i od naredne jeseni se takmičili u višem rangu –Vojvođanskoj fudbalskoj ligi – Sever.

– Ceo tok priprema obavićemo u Bačkoj Palanci. Nadam se da će sve teći po planu i da će naši igrači spremni ući u predstojeći deo prvenstva čiji će start uslediti 9. marta. U prvom kolu nastavka prvenstva, gostovaćemo u Gajdobri domaćem „Hercegovcu“. Do tada planiramo da odigramo do sedam kontrolnih susreta. Već smo dogovorili najveći broj pripremnih utakmica sa odžačkim „Tekstilcem“, „ČSK Pivarom“, „Slogom“ iz Čonoplje „Bačkom“ iz Begeča. Sa ostalim ćemo se dogovarati u hodu, kaže Marko Nešticki trener OFK „Starog grada“.

Sa ciljem ostvarenja ambicija u prolećnom delu sezone OFK „Stari grad“ se pojačao sa nekoliko veoma kvalitetnih fudbalera.

– U naše redove stigli su David Stojčević iz „Krila Krajine“, Darko Đurković iz paroške „Budućnosti“, Bojan Đekić iz „ČSK Pivare“, zatim Aleksandar Kovačević koji je jesenas igrao za „Budućnost“ iz Mladenova, Nemanja Krstić doskorašnji član „Tvrđave“ iz Bača, Slobodan Živić donedavno igrač „Budućnosti“ iz Paraga i Milan Vujasinović fudbaler „Neština“. Verujem da će nam oni, uz postojeći igrački kadar, omogućiti da i na kraju sezone budemo prvi, naglašava trener fudbalera OFK „Starog grada“.

U OFK „Stari grad“ ističu da očekuju opštinsku odluku na osnovu koje će im biti omogućeno izvođenje određenih građevinskih radova kako bi se bez problema mogli uključiti u takmičenje u Vojvođanskoj ligi.

Za najbolju ekipu OFK „Starog grada“ u prolećnom delu prvenstva konkurisaće: Dimitrije Bjeloš, Vasa Bugarski, Marko Radić, Marko Gajdobranski, Aleksandar Trifunović, Marko Marčeta, Maksim Miladinović, Marko Zeljko, Dragan Knežević, Stefan Valentik, Dušan Rađenović, Žarko Vlajić, Milovan Dmitrović, Miloš Gostović, Nenad Jovicki, Milan Gnjatović, Nemanja Mitić i novajlije David Stojčević, Darko Đurković, Bojan Đekić, Aleksandar Kovačević, Nemanja Krstić, Slobodan Živić i Milan Vujasinović.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here