Otvoren konkurs za volontere FEP-a

Budi volonter ovogodišnjeg FEP-a

684

Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade poziva one koji žele da doprinesu i budu deo jubilarnog FEP-a koji će se održati od 22. do 25. avgusta u Bačkoj Palanci. Ovodišnji moto je „Srcem, štapom i kanapom“.


Volonteri mogu da budu deo kretivnog tima u kom će crtati, farbati i lepiti, a sve u cilju ulepšavanja prostora kako bi se svi osećali kao kod kuće.

Tu je i opcija tehničar koji će se baviti prenošenjem, postavljanjem, utovarom, istovarom klupa, stolova i sličnih elemenata. Poslovi nisu teški, sve se radi timski, i svašta se može naučiti.

Promoteri su posebna pozicija, oni će prvo upoznati sebe, a onda i posetioce sa programom festivala, pričaće o predstavama, radionicama, muzičkom programu. A posebni su jer je to jedini tim koji ima svoj štand!

Sav trud i rad nije moguć bez hrane pa su nam potrebni i oni koji će biti vredni u kuhinji – tim koji pomaže oko spremanja i serviranja hrane. Posebno bitno za ovu poziciju je to da onaj ko želi da bude deo tima, mora obavezno imati sanitarnu knjižicu.

[wonderplugin_slider id=95]

 

Oni koji će biti prepoznatljivi po lepim kostimima i koji će biti okruženi velikim brojem dece su oni koji se odluče da se prijave na mesto domaćina pozorišta. Tu su da vode računa da predstave prođu u najboljem redu, da glasanje bude regularno i da obezbede ugodan boravak.

Ni manje, ni više vredna pozicija je ona koja će podariti da se FEP-om glas još dalje čuje. Novinar je onaj koji će biti zadužen za praćenje događaja, obaveštavanjem ljudi o festivalskim dešavanjima. Ovaj tim radi u pres centru, i biće zadužen i za društvene mreže.

FEP nije poznat po neredima, tako da posao redara nije opasan ili nešto slično, tu je, radi reda.

Prijavu za volontera možete popuniti OVDE

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here