Obilazak radova na rehabilitaciji opštinskog puta Gložan – Bački Petrovac

142

BAČKI PETROVAC: U sredu, 22.07.2020. godine, predsednik opštine Srđan Simić je sa svojim saradnicima obišao radove na rehabilitaciji putne mreže deonice opštinskog puta br.1  Gložan – Bački Petrovac.

Naime ovi radovi su otpočeti u ponedeljak 20.07.2020.godine i rade se u dve faze. Danas je završena prva faza i to od putnog prelaza – prelaz puta preko pruge gde je izliven drugi sloj asfalta i započeta je druga faza od mosta do početka industrijske zone sa istim radovima. Na kraju asfaltiranja sledi uređenje bankina.

Kolovozna rekonstrukcija Lenjinove ulice

U toku su završni radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije ul. Lenjinove, kao i Industrijske zone u Bačkom Petrovcu. Ukupna dužina rehabilitacije kolovoza je 2,2 km što uz završenu rehabilitaciju ul. Sladkovičove čini 3 km novog asfalta. Vrednost radova je 60 miliona dinara. Investitor ovih radova je Opština Bački Petrovac, a sufinansijer Pokrajinska Vlada.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Projekat asfaltiranja Industrijske zone je pre svega važan za privredu koja već radi ali i podstrek za nove investitore, što Opštinu Bački Petrovac čini atraktivnijom za dalja privredna ulaganja. U prethodnih godinu dana izradilo se novih 10,5 km puteva u naselju Bački Petrovac, ukupno 19 ulica i Industrijska zona.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here