Војвођанско венчање на Сајму туризма у Београду

Удружење Традиција и венчање из Бачке Паланке ће на Међународном сајму туризма у Београду представити своју традиционалну манифестацију "Војвођанско венчање"

Удружење Традиција и венчање из Бачке Паланке ће на Међународном сајму туризма у Београду представити своју традиционалну манифестацију „Војвођанско венчање“ које се дуги низ година организује у Бачкој Паланци. 


У суботу, 24.02 са почетком у 12 часова посетиоце Винске улице, под куполом очекује дефиле младенаца обучених у српску, босанску, ромску, мађарску и словачку ношњу. Младенци ће након дефилеа послуживати традиционалну храну из свог краја која се служила на свадбама.

Под слоганом „АВАНТУРА ПОЧИЊЕ ОВДЕ!“ на Београдском сајму ће од 22. до 25. фебруара 2024. године у халама 1, 1А и 4 бити одржана најзначајнија туристичка манифестација целог региона југоисточне Европе и других делова света – 45. Међународни сајам туризма.

ИТФ Међународни сајам туризма један је од пословних стубова Београдског сајма и целокупне српске туристичке привреде.

Радно време Сајма туризма је од четвртка 22. до суботе 24. фебруара од 10 до 19 часова и у недељу 25. фебруара од 10 до 18 часова.Цена појединачне улазнице је 500 динара, а паркинга за аутомобиле 200 динара по сату.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here