Младе одбојкашице Паноније у посети компанији Штарк

Обилазили су се погони за производњу чоколаде, чоко бананица, грисина...

Извор: ОК Панонија

У склопу традиционалних активности, (посета фабрикама, посета врхунских спортиста клубу…) чији је циљ едукација деце, најмлађе одбојкашице Паноније, у четвртак (18.04.) биле су гошће једном од највећих произвођача кондиторских производа у региону београдском Штарку.


Како и доликује великим компанијама, представници фирме дочекали су млађане бачкопаланачке и уз пратњу технолога, представника Соко Штарка, као и хостеса, обилазили су се погони за производњу чоколаде, чоко бананица, грисина, где су деца имала прилику да од стручних особа чују и виде цео процес производње истих.

Лабораторија је била посебно интересантно место где су одбојкашице Паноније могле да дегустирају производе, дају своју оцену као и предлоге за исте…

Свако од одбојкашица је прочитао наглас са папирића о историјату компаније, производима, неким новим производима који ће се ускоро појавити на тржишту…

Занимљиво је да је фабрику покренуо 1922. француски официр, који се током Првог светског рата заљубио у једну српкињу Терезу и из љубави према њој и чоколади остао у Србији и покренуо фабрику и тајну прављења Француске чоколаде. Први производ била је чоколада Рода, данашњи Менаж, чији је укус остао исти до данас.

„Захваљујем се менаџменту Штарка на предивном дочеку наших одбојкашица. Такође, хвала нашим одбојкашицама на одличном понашању током обиласка фабрике као и придржавању свих безбедоносних правила Соко Штарка. Данас смо имали прилику да научимо нешто ново да доживимо производе из другачијег угла, а не само са рафова продавница. Исто је и у спорту, често видимо само утакмице, а не видимо да је дуг пут да спортиста прво избори своје место у тиму“, рекао је тренер Стеван Николајевић.

ОК Панонија је пре неколико година обишла фабрику чаја Фруктус, гости предавачи били су врхунски спортисти Вања Грбић, Андрија Герић, Васа Мијић, као и психолози Драгана Јовановић Бока, Ивана Катић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here