Грађани улице Гаврило Принцип осветлили пролаз. Следи кречење и осликавање мурала

Следи кречење зида и осликавање мурала Гаврила Принципа. Позивају се суграђани који раде осликавање фасада (цртање мурала) да дођу у суботу у 10 сати на локацију.

БАЧКА ПАЛАНКА – Већ смо писали о грађанској иницијативи становника улице Гаврило Принцип у Бачкој Паланци који су одлучили да уреде пешачки пролаз између улица Гаврило Принцип и Цара Лазара а којима је годинама био неуређен. Овим пролазом често пролазе деца из улице Гаврила Принципа на путу до школе и назад, као и остали грађани.

Сада су момци из улице Гаврила Принципа отишли и корак даље. Постављени су соларни рефлектори са сензором тако да је после 50 година овај пролаз осветљен. Постављени су и стубићи који ограничавају улаз возила а посађено је укупно 22 воћки.

Како сазнајемо од актера овог сређивања, становници улице Гаврила Принципа ће данас окречити и бедем у пролазу а они позивају суграђане који раде осликавање фасада (цртање мурала) да дођу у суботу у 10 сати да осликају бедем у пролазу. У суботу ће бити осликан мурал Гаврила Принципа чије име и носи улица у којој живе момци који су одлучили да уреде овај пролаз. Велико браво за иницијативу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here