Супернова – супер проблематична

Све је више притужби на овог оператереа и како наводе, без услуге су данима, а плаћају пун рачун.

На емејл наше редакције се стигао допис за рубрику „Глас грађана“ од стране незадовољног корисника услуге кабловског оператера „Супернова“. Како је редакција БАП ВЕСТИ обавештена путем маилова, већ дуже време грађани Бачке Паланке који су корисници овог оператера су сведоци честих нестанка како интернет, тако и телевизијског сигнала.


Како добијамо информације од наших читалаца, многи покушавају да ступе у контакт са запосленима у Супернови како би пријавили квар и сазнали када могу да добију услугу коју уредно плаћају. И како наводе, адекватног одговора никада нема, али зато рачуни уредно пристижу. Износ на рачунима није умањен за време које су корисници били без услуге. И тако у круг. Један од дописа на ову тему који нам је стигао на емаил преносимо у целости.

„Поштовани,

Већ четврти дан корисници услуга „Супернове“ у зградама у улици Трг братства и јединства су без услуга овог провајдера. С обзиром да иде викенд не би било необично да нас без телевизије и интернета оставе до наредне недеље?!

То је већ ко зна који пут ове сезоне од кад је почела реконструкција топловодне мреже да долази до пресецања каблова, а за последицу има прекид у испоруци сигнала.

Пре два месеца су станари на поменутој локацији без услуга „Супернове“ били целих осам дана!!! Који је то квар који се не може толико дуго решити? Или је у питању нешто друго?

Моје питање гласи – због чега овако непрофесионалан и бахат однос „Супернове“ која кориснике на овај начин данима оставља без услуге уз непотпуне и бесмислене информације које добијамо кад позовемо њихов кол центар.

Разумем да им ови радови праве проблем и да га сваки пут треба решити, али не увек на штету грађана, који су без услуге данима, а плаћају пун рачун јер не желе да се бакћу са њиховим понуђеним процедурама за умањење рачуна“.

– Незадовољан корисник услуга „Супернове“ 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here