Међународна изложба иновација – „BAP – INVENT 2023.“

У Бачкој Паланци

Фото: Getty images

БАЧКА ПАЛАНКА – Међународна изложба иновација, технолошког стваралаштва младих и екологије биће одржана 04. и 05. марта у Бачкој Паланци.


Поставке ће бити реализоване иновације и нове технологије у областима екологије, енергетске ефикасности, обновљивих извора енергије, одрживе пољопривреде, производње хране и технолошко стваралаштво младих. Место одржавања је Музеј града (свечана сала) и ТШ „9. мај“.

Свечано отварање заказано је за 4. март у 11:00 часова. Теме семинара су препознавање и заштита интелектуалне својине у областима: енергетска ефикасност, алтернативни извори енергије и медицина.

У раду форума ће посебно бити представљене одабране реализоване иновације и нове технологије у наведеним областима које по својој иновативности, степену развоја одскачу од просека.

Пријава и пријем материјала траје до 20. фебруара 2023. године. Учешће је без котизације.

Активности Удружења проналазача и иноватора „Челарево – Бачка Паланка“ подржавају Покрајински секретаријат за високо образовање и научно-истраживачку делатност, Општина Бачка Паланка, САИН академија (Београд – Нови Сад), Савез проналазача Србије, Друштво стваралаца и иноватора „Innova“ из Бечеја, Теслино јединство из Нових Бановаца, Удружење менаџера Балкана, ТШ „9.мај“ и Културни центар Бачка Паланка, као и друге установе и организације.

Контакт: тел. 021 761 375 моб. 064 127 6 126
Мејл: [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here