„Весели школарац“ развеселио малишане у Гајдобри

За Петровданске свечаности у оквиру пројекта "Игром до културе" уприличен програм за најмлађе

Фото: УГ "Весели школарац"

Удружење грађана „Весели Школарац“, из Гајдобре, је и ове године по четврти пут за Петровданске свечаности у оквиру пројекта „Игром до културе“, обрадовало своје малишане, тако што је припремио пригодан програм у трајању од три дана.


Првог дана, малишани су имали прилику да погледају представу за децу, у извођењу чланова Веселог школарца, под називом „Цица вештица“. Присутни су се слатко смејали и уживали у бајковитом приказу ове представе.

Другог дана, наступили су гости из Новог Бечеја са представом под називом „Дуцка, овде нешто смрдуцка“. Представа је едукативног карактера, тако да се научило нешто лепо и корисно.

„Трећег дана фестивала дружили смо се са аниматорима из Новог Сада, који су за ову прилику припремили незаборавну журку за наше малишане“, рекла је Тијана Братић из „Веселог школарца“.

За све ово, заслужни су чланови ВШ Тијана Братић, Дијана Савић, Недељко Пудар и Милена Штрбац. Они су истакли да ће наставити са својим активностима и на даље, јер им је дечији осмјех највећа мотивација и задовољство.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here