Деца из улице Херој Пинки удружена за помоћ Исидори Вучковић

Њихова спремност да се ангажују за туђу добробит и храброст да предузму акцију како би помогли другима, свакако су достојни дивљења

Фото: Приватна архива

БАЧКА ПАЛАНКА – Деца из улице Херој Пинки показала су велико срце и хуманост удруживши се како би помогла Исидори Вучковић. Ови храбри малишани су током целе недеље продавали букете цвећа које су сами убрали у својим двориштима, а родитељи су им помогли у паковању.


Од понедељка до петка, ова група младих волонтера поставила је импровизовану тезгу на углу улица Херој Пинки и Шафарикове, привлачећи пажњу пролазника и суграђана. Са осмехом на лицима, деца су пружала букете цвећа, пружајући свима прилику да учине добро дело док истовремено улепшавају свој дом.

Иницијатива је покренута са циљем прикупљања новчаних средстава за Исидорино лечење. Родитељи су са пуно љубави упаковали цвеће у букете, а деца су својим ентузијазмом и продајном вештином успешно привукла многе пролазнике. Њихова спремност да се ангажују за туђу добробит и храброст да предузму акцију како би помогли другима, свакако су достојни дивљења.

Ако пролазите поред ћошка, где деца продају букете цвећа од понедељка до петка, свратите и подржите њихову хуманитарну акцију.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here