Дејана Бачко: 2023. најлепша година у мом животу

"Јако сам срећна и поносна на себе што сада имам храбрости, а и довољно вештина да могу сама да останем код куће са бебом"

Фото: devojka_sa_krilima/Instagram

Када се, пре неколико година Дејана Бачко, девојка која је рођена без горњих екстремитета, појавила у емисији „Живот прича“, многима је било невероватно да она све успева уз помоћ левог стопала.

Дејана се купа, храни и облачи уз помоћ прстију на ногама, а њен „ногопис“ који је увежбавала још од школских дана, одушевљава многе. Дејана је такође, сликарка и шампионка у паратеквондоу, бави се и стреличарством, а како је и сама рекла једном приликом:

„Увек сам се питала зашто се то баш мени десило, а онда сам прихватила да ми је тако суђено. Бог ми је одузео руке, али ми је дао велики дар.“

Дејана се ове године остварила и у улози мајке и са својим партнером Марком Нежићем, добила ћерку Лару. За њу је 2023. година била једна од најсрећнијих, а открила је и колико ју је улога мајке променила:

„Све је помало теже, али је све много лепше. Услед доста обавеза, дневну рутину немамо. Гледамо да се посветимо беби када је коме згодније и да остале обавезе одрадимо у току дана у складу са неким приоритетима. Углавном Марко буде тај који је више активан ноћу. Заиста ми пуно помаже и преко дана, али јако сам срећна и поносна на себе што сада имам храбрости, а и довољно вештина да могу сама да останем код куће са бебом и то без проблема. Пронашла сам начине како могу сама да је обучем, да је пресвучем, да је успавам и да је нахраним.“

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here