Снимак малог анђела који гугуче на грудима „Маме са крилима“ (ВИДЕО)

Јавност у Србији јуче је обрадовала вест да се породила Дејана Бачко, познатија као „Девојка са крилима“

Фото: Принтскрин (ТикТок/Марко и Дејана)

Јавност у Србији јуче је обрадовала вест да је свет богатији за једног малог анђела, након што се породила Дејана Бачко, познатија као „Девојка са крилима“.


Дејана је упркос свом хендикепу позната као велики борац, шампионка је у паратеквондоу, бави се сликарством и стреличарством, а са партнером Марком Нежићем добила прелепу малу девојчицу, којој су дали име Лара.

Након објаве срећног пара да су постали родитељи, на ТикТоку је освануо је нови видео, где новопечена мама мази своју бебицу, док се она, како се види на снимку смеје све време, пише Телеграф.

– Баш јој је хладан носић – рекла је Дејана на видеу, а након што је чула бебин смех упитала ју је: – Хоћеш ли да причаш нешто?

https://www.tiktok.com/@marko_dejana/video/7203974424285007110?is_from_webapp=1&sender_device=mobile&sender_web_id=7151309282347402758

Коментари су се низали на разним језицима, а већина њених пратилаца пожелала је да јој честита на принови и пожели срећу у животу.

„Мама херој“, гласио је само један од њих.

Подсетимо, Дејана иако има хендикеп у потпуности нормално обавља све свакодневне обавезе, а са својим пратиоцима неретко дели како слика, путује, тренира.

С обзиром да је рођена без руку, она је научила како да искористи своје тело на другачији начин у односу на остале, па тако на пример четкицу за сликање држи прстима на ногама.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here