Никола из Бача је оболео од карцинома јетре, његови суграђани организују акције за помоћ

За Николину животну битку и повратак у нормалан живот породица моли све људе добре воље да помогну својим донацијама како би Никола што пре наставио лечење

Фото: Буди хуман

БАЧ – Становници Бача уједињили су се у жељи да помогну свом суграђанину, Николи Попову који је оболео од карцинома јетре и ком је за наставак лечења потребна финансијска помоћ свих нас. 


У понедељак (28.11.2022.) на пијаци у Бачу, деца из ПУ Колибри организују дечији базар за помоћ Николи Попову из Бача. Сутрадан, (29.11.2022.) у Спортској хали у Бачу ће се одржати хуманитарни спортски дан. Програм хуманитарног спортског дана почиње у 15:00 Teqball турниром на који могу да се пријаве сви, а у 17:00 часова се одржава меч малог фудбала између екипа ФК „Тврђава“ из Бача и ФК „Војводина“ из Новог Сада. Истог дана, у 18:00 одржава се одбојкашки меч ОК „Партизан“. У програм су укључени и шаховски и стонотениски турнири.

Такође, сви који то желе, могу послати смс 1389 на 3030 и на тај начин помоћи Николи.

Године 2021. одласком на рутински преглед након тегоба константовано је да Никола има тумор у абдомену и од тада траје његова борба са болешћу.

Након терапија које нису дале битне резултате, Николи је хитно потребна операција како би се тумор уклонио а за то су потребна средства која породица није у могућности да обезбеди.

За Николину животну битку и повратак у нормалан живот породица моли све људе добре воље да помогну својим донацијама како би Никола што пре наставио лечење.

Средства су му потребна за операцију, лекове, суплементе, путне трошкове и трошкове смештаја у току лечења.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here