Полицајци посетили дечака из Вајске који је вратио новчаник

Ученик трећег разреда показао је шта значи поштење и лепо васпитање

2858

Полицајци из Бача не заборављају поштење и доброту деветогодишњег Михаила Јагодића из Вајске, који је крајем новембра прошле године пронашао изгубљени новчаник полицајца на улици и вратио га власнику.


Основца из Вајске, чије се поштење и доброта још помињу, уочи празника посетили су полицајци Маша Јошић и Јован Модринић, и у име Полицијске управе Нови Сад, уручили му новогодишњи пакетић. За своје, прошлогодишње добро дело, Михаило је, након што је власнику вратио новчаник, добио захвалницу од полиције у Бачу.

Ученик трећег разреда показао је шта значи поштење и лепо васпитање када је пронашао новчаник полицајца, а потом му га и вратио.

муп
Фото: МУП

Прошле године Михаило Јагодић, ученик другог разреда, који је пронашао новчаник  полицајца и вратио му га, био је гост Полицијске станице у Бачу заједно са својим разредом. Начелник Полицијске станице Дејан Стојанов том приликом уручио је Михаилу захвалницу за исказану хуманост и поштење.

МУП Србије истакао је тада да њихов задатак није само репресија, већ и превенција, те да им је зато задовољство када могу да похвале и угосте младе суграђане који су промотери правих вредности.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here