Жељко је отишао на протест због смрти дечака, директор му сутра дао отказ (ВИДЕО)

Радник јавног комуналног предузећа "Комуналпројект" у Бачкој Паланци, Жељко Пејчић, добио је отказ дан пошто је учествовао на протесту. ПОГЛЕДАЈТЕ ПРИЛОГ!

Радник јавног комуналног предузећа „Комуналпројект“ у Бачкој Паланци, Жељко Пејчић, добио је отказ дан пошто је учествовао на протесту грађана због смрти дечака (13), који је страдао од струјног удара.


Пејчић је испричао да је на протест у среду увече испред зграде Општине Бачка Паланка отишао као колега дечаковог оца и неко ко је познавао целу породицу, а са дечаковим братом се и дружио.

У четвртак ујутро када је дошао на посао позвали су га да дође у канцеларију директора, где му је речено да је добио отказ због учешћа на протесту, уз питање „како га није срамота“.

„Тамо ме је сачекала секретарица или заменик директора, не знам тачно, која ми је рекла шта сам тражио јуче вамо“. Рекао сам „ишао сам са људима“. Каже она‚ „како ти можеш“. Ја сам рекао – „што не бих могао“. Она ми је рекла „ти ћеш сад добити отказ и нећеш радити нигде“. Она ми је рекла да треба да ме буде срамота. Ја сам рекао „добро, мене треба да буде срамота? А вас не треба да буде срамота јер је дете настрадало?‘“, препричава Пејчић свој разговор на послу јутро после протеста.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here