Школа добила фискултурну салу

Обележен Дан школе „Бранко Ћопић“ у Младенову

Фото: Недељне новине

У присуству директора Ђорђа Шербеџије, наставничког особља, ђака, предшколаца и гостију, у Основној школи „Бранко Ћопић“ у Младенову је свечано обележен Дан школе – 28. октобар.


Обележавање је почело тачно у дванаест сати, када су у холу школе, ученици, али и предшколци извели импресиван програм, који никог од присутних није оставио равнодушним. Смењивали су се рецитатори, певачи, глумци… Комплетан програм трајао је један сат, а припремили су га ђаци и предшколци под диригентском палицом, васпитачице Снежане Бјелић, којој за изведени програм припадају сви комплименти.

Похвале иду и на адресу и свих оних, који су учествовали у његовој припреми и реализацији, а који су уложили заиста много труда, напора, амбиција и воље.

Фото: Недељне новине

-Поводом Дана школе – 28. октобра, одржана је свечана приредба у којој су учествовали предшколоци, као и ученици школе од првог до осмог разреда. Желим да истакнем да су деца која су извела програм углавном и чланови сеоског КУД –а „Др Младен Стојановић“, а овде су наступили под вођством васпитачице Снежане Бјелић, затим професора музичког Обрада Ивковића, а сценографију је радила професорица ликовног Вишња Тривунчевић. Обележавање Дана школе, увеличали су представници
локалне самоуправе, колеге директори школа из бачкопаланачке општине, наши бивши радници, сада пензионери, Савет родитеља, Школски одбор. Након изведеног програма, пригодним поколонима, поједини учитељи и наставници су испраћени у
пензију, или због преласка у рад у другим школама. Поред тога, књигама су награђени и наставници који су са својим ученицима остварили запажене резултате на школским такмичењима – истакао је Ђорђе Шербеџија, директор школе „Бранко Ћопић“. Директор Шербеџија се посебно захвалио Браниславу Шушници, председнику општине Бачка Паланка, на перманентној подршци и интересовању за рад и функционисање, младеновљанске школе.

Такође, председник Шушница, како је истакао директор Шербеџија, има велике заслуге, што је при школи у Младенову, изграђена фискултурна сала, која је добила употребну дозволу. Наиме, први пут у својој историји ученици ове школе, сада предмет физичког васпитања обављају у новој фискултурној сали. Свакако да је то уједно и највећи поклон ђацима за Дан школе у Младенову – школе, која је у минулом периоду изнедрила велики број високообразованих кадрова, међу којима и неколико доктора наука.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here