Златна плакета за солидарност и допринос Црвеном крсту Бачка Паланка

Плакету је у име организације примио секретар Бранислав Шобот, у присуству Лазара Мишкова, Кристине Козић и Михајла Милића.

НОВИ САД – Поводом обележавања 78. година постојања Завода за трансфузију крви Војводине, потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за здравство, проф. др Зоран Гојковић, приредио је свечани пријем у холу Покрајинске владе.

У знак признања за њихов допринос у очувању сигурних резерви крви, Златна плакета додељена је Црвеном крсту Бачка Паланка, који је истакнут као поуздан партнер Завода за трансфузију крви Војводине.

Ова награда је део ширег признања које се додељује најуспешнијим појединцима, компанијама, школама и организацијама Црвеног крста за њихове напоре у промоцији добровољног давалаштва крви. Плакету је у име Црвеног крста Бачка Паланка примио секретар Бранислав Шобот, а пријему су присуствовали стручни сарадник за добровољно давалаштво крви Лазар Мишков и млади волонтери Кристина Козић и Михајло Милић.

Црвени крст Бачка Паланка исказује захвалност Заводу за трансфузију крви Војводине поводом њиховог јубилеја и изражава посебну захвалност свим даваоцима крви, волонтерима и сарадницима који су својим преданим радом и ангажманом допринели да ово престижно признање буде додељено њима.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here