Наставља се потрага за Данком Илић, истрагу покренула и бечка полиција

Жута потерница се расписује у случају потраге за несталим лицима или зарад идентификовања особе која не може да се самоидентификује

247
Фото: МУП

Наставља се потрага за двогодишњом Данком Илић, која је у уторак нестала у Бањском пољу код Бора.


Специјалистички тимови МУП-а претражили су претходних дана околину куће код које је девојчица нестала, тунел, подземне канале и шахте, шуме и нису пронашли никакве трагове који би указали на то да се девојчица ту налазила.

Хеликоптери МУП-а надлетали су ширу област места нестанка девојчице. МУП наставља оперативни рад.

Истрагу у случају нестанка двогодишње девојчице код Бора покренула је и бечка полиција, након што је држављанин Србије који живи у Бечу пријавио да је у суботу вече на аутобуској станици у центру аустријске престонице видео девојчицу у пратњи две жене која, наводно, личи на Данку.

Амбасада Србије у Бечу апеловала је на грађане да, уколико на територији Аустрије препознају несталу девојчицу Данку Илић, одмах обавесте српску или аустријску полицију.

Жута потерница се расписује у случају потраге за несталим лицима или зарад идентификовања особе која не може да се самоидентификује.

Двогодишња Данка Илић нестала је у уторак око 13.45 часова у Бањском пољу код Бора, а данас је седми дан потраге за њом.

Девојчица је у тренутку нестанка на себи имала љубичасте панталоне, маслинасто зелену јакну и косу везану у реп.

Интерпол расписао жуту потерницу због нестанка Данке Илић (видео)

Девојчица има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара.

Због њеног нестанка у Србији је први пут активиран систем „Пронађи ме“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here