Бор ће прогласити тродневну жалост због смрти Данке Илић, директор „Водовода“ поднео оставку

Огласио се и директор ЈКП "Водовод" у Бору, Горан Павић

453

Градоначелник Бора Александар Милекић изјавио је данас на конференцији за медије да ће у том граду бити проглашена тродневна жалост због убиства двогодишње Данке Илић.


Рекао је и да је директор ЈКП „Водовод“ у Бору, Горан Павић, поднео оставку из моралних разлога.

„Директор је поднео оставку из моралног разлога, јер не може све ово да поднесе. А то је сад мање битно. Битно је да сви као друштво у овом тренутку схватимо да смо се можда удаљили једни од других људи од људи и у оваквим тешким ситуацијама, на жалост, које су се завршиле лоше по малу Данку и по све нас“, рекао је Милекић.
Писаном изјавом медијима огласио се и сам Павић.

„Из моралних разлога подносим неопозиву оставку на место директора ЈКП Водовод Бор, с обзиром да су осумњичени за убиство детета запослени у овом предузећу и да постоји основана сумња да су извршили ово гнусно убиство у току радног времена, службеним возилом у току обављања радног задатка“, навео је Павић.

Он је најавио да ће покренути кривичне и све друге законом прописане поступке против двојице осумњичених радника, али и свих других запослених одговорних лица у предузећу којим су својим пропустом, чињењем или нечињењем допринела да они остану на слободи 10 дана.

Павић је истакао да се јавно предузеће и он лично ограђују у сваком погледу, како кривичном, тако и материјалном, од поступка и радњи осумњичених радника.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here