Новосадска полиција трага за убицом власника мењачнице у Ветернику

Први резултати истраге

1191
Фото: 021.рс

Новосадска полиција интезивно трага за мушкарцем осумњиченим да је убио власника мењачнице Ј. Ј. (46) синоћ у Ветернику, преноси портал 021.рс.


Први налази истраге говоре да је власник мењачнице настрадао након што се састао са за сада неидентификованим мушкарцем како би му наводно заменио новац.

Како 021.рс незванично сазнаје, полиција не искључује могућност да је до убиства дошло јер је за сада непознати починилац покушао да од Ј. Ј. отме новац, што овај није дозволио и тада је дошло до сукоба у ком је Ј. Ј. добио више удараца од којих је потом преминуо.

Наводно, постоји и видео снимак са надзорних камера са једног од оближњих објеката који показује да се два мушкарца која седе у колима „фијат 500“ недалеко од паркинга ресторана „Липов гај“ гушају и гурају. Након што се врата од кола отварају, један мушкарац другог извлачи напоље и задаје му више удараца и потом се удаљава даље низ улицу.

Незваничне информације су да је преминули пре него што је отишао у Ветерник био редовно на послу и онда изашао уз причу да иде некоме да замени новац.

Из новосадске полиције и тужилаштва до сада није било званичних информација о убиству.

Подсетимо да је тело Ј. Ј. пронађено поред аутомобила у Улици Нова 34 у Ветернику, недалеко до ресторана „Липов гај“, у уторак 24.01, нешто после 20 часова. Тело су нашли пролазници који су обавестили полицију, а како се може чути, нико од људи који живи у околини није чуо неку буку или видео када се аутомобил са оштећеним нашао ту.

Хитна помоћ је на лицу места могла само да констатује смрт мушкарца.

Полиција и тужилаштво су обавили увиђај који је потрајао до после поноћи.

Такође, полицијске патроле су виђене како су обилазе околине улице у Ветернику, а ишле су и до обале Дунава.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here