Откривен још један случај силовања у Товаришеву

Два стравична случаја подсетила мештане Товаришева на манијака и убицу из села

Фото: Canva

Језив случај силовања М.К. (69) коју је злостављао син њеног ванбрачног партнера, Ђ.Ј. (23) у селу Товаришево код Бачке Паланке отворио је низ необјављиваних случајева у овом селу. Између осталог, откривен је и други случај силовања од пре десетак дана у коме је локални фризер Д.Н., наводно, такође злостављао 19-годишњу девојку, преноси портал Nova.rs.


Из Полицијске управе Нови Сад потврдили су за овај портал да је Д.Н. ухапшен због сумње да је починио кривично дело силовање, а из Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду и да је осумњичени саслушан.

У селу Товаришево мештани наводе да је реч о младићу који је неколико година, периодично, боравио и радио у иностранству, а да је пре извесног времена отворио фризерски салон у центру села.

„Кажу да му је тај салон служио као параван за нелегалне послове. Он важи за проблематичног младића, а и отац му је био проблематичан. Мада, кажу да је и та девојка проблематична. Наводно, кажу да је она њему тражила да се узму за папире, али и да је он пристао за 1.000 евра. Она му је дала паре, а он није хтео да се узму, па га је она пријавила за силовање да би му се осветила“, наводе мештани овог села.

Истрага овог случаја је у току, након чега ће се сазнати шта се заправо догодило.

Оно што је додатно узнемирило мештане је чињеница да ова два силовања подсећају на случај од пре неколико година када је ухапшен још један мушкарац због силовања, али и убиства.

„Догодила су се четири мистериозна убиства старица. Све четири су биле силоване и убијене. Данима се трагало да би на крају када је силовао и убио пету жену оставио траг и полиција га је ухапсила“, наводе наши саговорници и додају да је у питању био тада тридесетогодишњи мушкарац који је нападао старије жене, пљачкао и убијао, а све покушао да представи би деловало да је природна смрт.

„Људи су посумњали јер су све жене биле удовице, између осталог и једна попадија. То је био човек који се доселио из суседног села и оженио једном мештанком. Сада је у затвору осуђен на 40 година робије“, присећа се једна старија жена.

Подсетимо, два силовања и пребијање са тешким телесним повредама уздрмали су јавност. Ђ.Ј. (23) ухапшен је због сумње да је током протеклог викенда силовао 69-годишњу маћеху, а само две недеље раније ухапшен је и Д.Н. због силовања 19-годишње девојке.

На Велики петак догодио се и напад на Т.Ш. (78) кога је малолетник (9,5) гађао камењем и циглом, да би када је човек пао, пришао и наставио да га туче по ребрима. Т.Ш. се од тада налази у коми.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here