У несрећи код Бегеча погинуо младић из Бачке Паланке

20032

У Ургентни центар Универзитетског клиничког центра Војводине, у току ноћи 14. септембра примљено је седам пацијената који су довезени од стране Службе хитне помоћи.


– Пацијент В. Ј. (28) примљен са тешким телесним повредама у виду мултиплих трауматских повреда главе и тела. Упркос свим примењеним мерама реанимације није добијен позитиван одговор, те наступа смртни исход. Пацијент А. Ђ. (23)примљен је са политрауматским телесним повредама. Након спроведене иницијалне дијагностике, лекарске помоћи и оперативног третмана, пацијент је хемодинамски стабилан и задржан на болничком лечењу у КЦВ ради даљег праћења општег стања уз остале мере конзервативног лечења. Пацијент А. А. (25) примљен је са лакшим телесним повредама.Након спроведене иницијалне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања пацијент је хемодинамски стабилан и отпуштен на даље кућно лечење.

Пацијент П. Ђ. (18) примљен је са лакшим телесним повредама.Након спроведене иницијалне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања, пацијент је хемодинамски стабилан и отпуштен на даље кућно лечење.

Пацијент М. Т. (21) примљен је са телесним повредама у види прелома костију лица.Након спроведене иницијалне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања, пацијент је хемодинамски стабилан и отпуштен на даље кућно лечење.

Пацијенткиња П.Б. (21) примљена је са контузионим телесним повредама. Након спроведене иницијалне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања, пацијент је хемодинамски стабилан и отпуштен на даље кућно лечење. Пацијент В.М. (20) примљена је са контузионим телесним повредама. Након спроведене иницијалне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања, пацијент је хемодинамски стабилан и отпуштен на даље кућно лечење – саопштено је из ПР службе КЦВ.

Подсетимо, у тешком судару који се догодио синоћ око 22 часа, на уласку у насељено место Бегеч, из правца Футога, једна особа је изгубила живот, а четворо повређено. У несрећи су учествовала два путничка аутомобила и мотоциклиста.

У овој тешкој саобраћајној несрећи погинуо је Војислав Јатић (28) из Бачке Паланке.

Према незваничним информацијама, до несреће је дошло када је Александар Ђ. (23) из Бегеча, управљајући возилом “Пежо 2008”, крећући се из правца Бегеча према Футогу, на кривини услед неприлагођене брзине прешао на коловозну траку за кретање возила из супротног смера. Тада је како сазнајемо, дошло до контакта са возилом “Дачија Сандеро”, којим је управљао настрадали младић, након чега на лице места наилази возач моторцикла “јамаха”, којим управља П. Ђ.(18) из Ветерника, који је изгубио контролу над моторциклом и пао, проклизав по коловозу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here