Дворац – Нова играоница у Бачкој Паланци

Ова играоница нуди нове садржаје које деца још нису имале прилику да искусе у нашем граду!

Претходне недеље Бачка Паланка је постала богатија за још једну играоницу и рођендаоницу. На адреси Краља Петра Првог 165 отворена је играоница Дворац, која нуди забаван садржај за децу свих узраста.


Ова играоница нуди много забавног садржаја за децу, и сигурно ће је обожавати. Деци је на располагању велики лавиринт, базен са лоптицама, голове за мали фудбал и мноштво играчака. Мислили су и на децу већег узраста за које је намењен стони фудбал и два Sony Playstation уређаја.

За одрасле је обезбеђен простран простор из кога могу да прате децу и уживају у испијању напитака. У понуди су газирани и негазирани сокови, воде, пиво и еспресо кафа.

Оно по чему се издваја ова играоница је Bubble house на надувавање који деца обожавају и дворац на надувавање, а ускоро планирају да убаце и велику трамболину.

Играоница

Радно време играонице је радним данима oд 14:00 – 20:00 часова и викендом од 10:00 – 20:00 часова. Цена играонице је 300 дин за цео дан играња, док се са дворцем на надувавање је играње плаћа 500 дин за цео дан играња.

Рођендаоница и маскоте

За организацију рођенданских прослава, могуће је изнајмити простор играонице по цени од 8000 динара за два сата прославе. Имате опцију да донесете своје пиће или користите пиће из играонице.

У понуди је и изнајмљивање дворца на надувавање за рођендане по цени од 5000 додатно. Такође, можете изнајмити и маскоте, као што су Зека, Меда и Патролне шапе, по цени од 2500 динара, што се додатно наплаћује.

Контакт: 

Адреса: Краља Петра Првог 165, Бачка Паланка

Телефон: 063 7818588

Rođendaonica Dvorac 

rodjendaonicadvorac

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here