Ево шта је Ана Брнабић изјавила након посете Бачкој Паланци

"Лично ћу тражити одговорност за све који су својим нечињењем довели до тога да буду изгубљени људски животи".

Ана Брнабић је данас (06.08.) посетила Бачку Паланку. Посета је била без новинарских екипа, а премијерка је на свом Инстаграм профилу написала следеће:

„Данас сам обишла Бачку Паланку, општину која је уз град Нови Сад, претрпела навише штете у олујним невременима, која већ недељама погађају регион.

Оно што је најважније – држава неће оставити своје грађане на цедилу, помоћи ћемо у санацији штете и отклањању последица невремена, баш као што смо урадили након поплава. То ћемо урадити у најкраћем могућем року, без одлагања. Уложићемо надљудске напоре да деца у септембру имају редовну наставу у безбедним објектима, домаћинства сигуран кров над главом и свим становницима обезбедимо обновљену инфраструктуру.

Посетила сам и породицу Мијаљковић, која је остала без своја два члана и то је нешто што им нико на свету, ни на који начин, не може надокнадити. Све што бих рекла је сувишно, осим да ћу лично тражити одговорност за све који су својим нечињењем довели до тога да буду изгубљени људски животи“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here