Изнајмите двориште за прославу дечијег рођендана у Бачкој Паланци

Простор је на располагању радним данима од 16 часова и викендом у више термина.

3717

Едукативни центар „Наш кутак за учење“ који већ годину дана успешно ради у Бачкој Паланци и нуди услуге чуваонице, јаслица, дефектолошке третмане, школу енглеског језика и продуженог боравка, отворио је врата свог дворишта за ваше прославе рођендана.


Уколико желите да ваш или рођендан свог детета прославите ван дома, али у природи, окружени зеленилом, ово је право место за вас!

Прелепо пространо двориште са терасом и доста забавног садржаја

Сада имате могућност да прославите незаборавне рођендане у дворишту коју ће деца обожавати! А верујемо да ће и одрасли да уживају овде. Са богатим избором играчака, пескарником, трамболином, тобоганом, љуљашкама, гарантована је врхунска забава за ваше малишане! А одрасли могу уживати у хладу док деца уживају у овом рају! Такође, овде можете славити и ваш рођендан, док се деца играју и занимају у дворишту.

Изнајмите двориште за прославу рођендана у Едукативном центру „Наш кутак за учење“  који се налази у улици Жарка Зрењанина у Бачкој Паланци са само 6000 динара за три сата рођендана. Простор је на располагању радним данима од 16 часова и викендом у више термина.

На располагању вам је комплетно посуђе и роштиљ, ражањ, котлић и летња кухиња са свим потребним апаратима – два фрижидера, замрзивач, машина за прање судова и шпорет, као и пространа тераса где се можете опустити и уживати у пријатном амбијенту. Најважније да није ограничен капацитет деце, као ни одраслих гостију, зато што је опремљени простор распоређен у 400 метара квадратних чисте забаве!

Обезбедите вашем детету рођендан из снова, или вама! Резервишите већ данас ваш термин за прославу.

Контакт: 

Телефон за заказивање: 069 3378358

Социјалне мреже: 

 Naš kutak za učenje

 nas_kutak_za_ucenje

Адреса: Жарка Зрењанина 31а, Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here