Италијански бренд Primadonna стиже у Бачку Паланку

На дан отварања 15% попуста на комплетни асортиман! Даме убележите четвртак као важан датум.

2223

У четвртак, 18. априла, од 9 часова, на адреси Краља Петра Првог 112 у Бачкој Паланци отвара се продајни објекат познатог италијанског бренда Primadonna.


Вест да Primadonna долази у Бачку Паланку је веома важна, зато што ће ово бити први продајни објекат који овај бренд отвара у Србији, а како наводе из њиховог представништва, убрзо ће се отворити још неколико продајних објеката широм наше земље.

Primadonna је бренд настао 2001 година и изражава сензуалност, динамику и јединствену димензију женског универзума, остварује њихове жеље и ослобађа емоције. Овај бренд чини да жене широм света заблистају кроз 400 продајних места широм света, а захваљујући својој континуираној еволуцији свакодневно стиже до нових.

Уверите се зашто је ово омиљени бренд женама широм света

Овај бренд вам нуди велики избор елегантне, кежуал и спортске женске обуће за све врсте прилика. Мокасине, балетанке, папуче, елегантне и пословне сандале и женске ципеле ће сваку жену оставити без даха. Такође, Primadonna нуди изузетан избор додатних асесоара као што су новчаници, несесери, торбе, наочаре, каишеви и модни ранчеви. 

Осим тога, Primadonna пружа и савршене комаде женске гардеробе који истичу вашу елеганцију и стил. Њихове хаљине одишу софистицираношћу, док су панталоне и сукње удобне и модерне. Са широким спектром боја, дезена и кројева, свака жена може пронаћи комаде који одговарају њеном укусу и стилу.

Њихова колекција асесоара је неодољива – од елегантних торби које употпуњују сваки оутфит до модерних каишева и модних детаља који додају посебан шарм вашем изгледу. Било да тражите нешто за свакодневне или посебне прилике, Primadonna има све што вам је потребно да истакнете своју индивидуалност и лепоту.

Посетите њихове продавнице и осетите раскош квалитета и стила који нуде.

Ваша потрага за савршеним комадима завршава се овде!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here