НОВО У ГРАДУ: Piaf – Елегантни кутак који одише луксузом

Доживите Бачку Паланку на потпуно нов начин у кафићу Piaf.

Бачка Паланка је добила нову атракцију – Кафић Piaf који се налази у тржном центру City, а који не можете да не приметите, и то да застанете и дивите се његовом изгледу! 


Овај нови елегантни простор у нашем граду, који одише луксузом, уређен је до најситнијих детаља како би ви уживали у испијању омиљених напитака.

Piaf кафић је право освежење за Бачку Паланку. Са застакљеном баштом која је право ремек-дело уређења, представља простор где се спајају удобност и елеганција.

Овде можете да се опустите док уживате у савршено припремљеној кафи, омотани топлином застакљене баште која пружа спектакуларан поглед на околину. Капацитет стаклене баште је 30 гостију, пружајући идеалну атмосферу за дружење, пословне састанке или романтичне тренутке. А како сазнајемо, ускоро ће и поред баште нићи и ограђено дечије игралиште. Да, на све су мислили!

Простор самог кафића који је комплетно реновиран поседује и галерију на спрату, уколико сте више љубитељи интимније атмосфере.  Такође, нуде и могућност закупљивања простора за ваше прославе, уз који вам нуде и понуду слатког и сланог кетеринга. 

Уколико сте огладнели или правите паузу за ручак, организујете дружење, можете уживати у свом оброку из Бањалучанке у овом луксузном простору.

Сваки аспект Кафића Piaf је пажљиво планиран. Од првокласне Lavazza кафе до спектакуларног ентеријера, сваки тренутак је пажљиво осмишљен како би се створила непоновљива атмосфера. Нуде вам све врсте алкохолних и безалкохолних пића, а у понуди имају и колаче, који вас свакако неће оставити равонодушним ни изгледом, а ни укусом.

Доживите Бачку Паланку на потпуно нов начин у кафићу Piaf.  Долазите ли?

Контакт: 

Адреса: Занатски центар City 3, Бачка Паланка

Телефон: +38169696153

piafloungebar

Радно време:

Радним данима: Од 07:00 до 00:00

Викендом: Од 07:00 до 01:00

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here