Стовариште Синај на новој локацији са ширим асортиманом (ВИДЕО)

Стовариште Синај послује успешно већ дуги низ година на адреси Бранка Ћопића 32. Сада, у жељи да још више обрадује своје верне купце, проширио је свој асортиман који је купцима доступан у новом салону на новој адреси – Бранка Бајића 37 (Обровачки пут) у Бачкој Паланци.


Попуст поводом отварања новог објекта

Нови објекат Стоваришта Синај отвара своја врата за све купце. Као знак захвалности купцима, обезбеђен је 10% попуст на комплетан асортиман из салона до краја септембра.

Ако сте мислили да овде нема нешто што вам је потребно за вашу кућу, верујте да ће вас понуда разуверити.

Синај вам нуди мале кућне апарате, тепихе, бициклове, фрижидере, машине за прање судова, машине за веш, шпорете, уградне елементе за кухињу, телевизоре, клима уређаје и још доста корисних ствари које олакшавају свакодневницу.
Мајстори овде могу пронаћи комплетни грађевински материјал, боје и лакове, силиконе, све врсте специјалних премаза, грађу, све врсте алата, водоинсталатерски материјал, грејна тела, котлове и радијаторе, санитарије и електо материјал. А имају и широку понуду ХТЗ опреме.

Посебно су поносни на понуду шрафовске робе, плочица, ламината, спољне и унутрашње расвете, а уколико опремате купатило, увидом у иложбених салон, верујемо да ћете купити и оно што нисте планирали.

Ако опремате двориште, на правом сте месту! Вештачка трава, роштиљи, природна трава, гнојива, малч, украсно камење, баштенски алат и опрема су само део њихове широке понуде. У њиховој понуди се налази храна и опрема за кућне љубимце, а имају и велики избор играчака.

Радно време новог објекта Стоваришта Синај је од понедељка до петка од 07:30 до 18:00 часова и суботом од 07:30 до 14:30 часова.


Контакт: 

064 6497900, 0605082162

Бранка Бајића 37, Бачка Паланка

stovariste sinaj

Stovarište Sinaj Bačka Palanka 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here