Стовариште Синај: Нови салон, нови асортиман, исти квалитет!

Као знак захвалности купцима на новој локацији, обезбеђен је попуст од 10% на комплетан асортиман из салона до краја септембра.

Стовариште Синај послује успешно већ дуги низ година на адреси Бранка Ћопића 32. Сада, у жељи да још више обрадује своје верне купце, проширио је свој асортиман који је купцима доступан у новом салону на новој адреси – Бранка Бајића 37 (Обровачки пут) у Бачкој Паланци.


Попуст поводом отварања новог објекта

Нови објекат Стоваришта Синај отвара своја врата за све купце. Као знак захвалности купцима, обезбеђен је 10% попуст на комплетан асортиман из салона до краја септембра.

Уживајте у изложбеном салону где можете да се уверите у квалитет галантерије за купитатило, зидних и подних плочица, вештачке траве и ламината из њихове понуде.

У њиховој понуди можете пронаћи све што је потребно за опремање вашег дома – боје, лакове, грађевински и молерски материјал, санитарије, водоинсталациони материјал, електро материјал, мале кућне апарате, белу технику, ламинате, плочице, алате, шрафовску робу, баштенски намештај, унутрашњу и спољну расвету, опрему за одржавање баште, као и производе за кућне љубимце.

Посебно повољна понуда обухвата играчке, дечија возила, бицикле, роштиље, базене и декоративне елементе за дом.

Такође, и даље у понуди Стоваришта Синај можете пронаћи и разноврсне грађевинске материјале као што су шљунак, песак, цемент, факција, креч, пелет, брикет, огревно дрво, као и различите врсте црепа, блокова, цигле, опеке, природног декоративног камена, црвене фасадне цигле, украсног камена, челичних цеви, кровних лимова, стаклене вуне, арматуре, мрежа, сипорекс и разне врсте ХТЗ опреме.

Радно време новог објекта Стоваришта Синај биће од понедељка до петка од 07:30 до 18:00 часова, док ће суботом бити отворени од 07:30 до 14:30 часова.


Контакт: 

064 6497900, 0605082162

Бранка Бајића 37, Бачка Паланка

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here