Даровали поклоне ученицима

Месна заједница Нова Гајдобра

454
Извор: Месна заједница Нова Гајдобра

Представнции Месне заједнице Нова Гајдобра и локалне самоуправе су у петак, 6. октобра посетили ОШ „Алекса Шантић“ у Новој Гајдобри у склопу обележавања Дечје недеље.


Том приликом су даровали поклоне припремној предшколској групи, а поклонима су обрадовани и ученици првог разреда. Средства су обезбеђена од стране Месне заједнице Нова Гајдобра и из општинског буџета.

Директор ОШ „Алекса Шантић“ Рајкица Зубац је том приликом представнику Општине, руководиоцу Одељења за друштвене делатности Вери Жарковић, и председнику Савета МЗ Нова Гајдобра Младену Лучићу уручила пригодне захвалнице.

– Упознали смо се са завршенимрадовима на санацији школе после великог невремена, рекао је Младен Лучић и додао: – Извршена је санација свих учионица, а радило се и на мокрим чворовима. У наредном периоду се планирају радови на кровној настрешници између старог и новог дела школе. Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ је потпуно санирало сеоску депонију и култивирало је, а према Лучићевим речима сада следи пошумљавање тог дела.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here