House of drinks – Идеално место за добар поклон (ВИДЕО)

Стиже 8. март, Међународни дан жена. Посетили смо House of drinks, кућу луксузних пића која се налази у Краља Петра Првог 67 у Бачкој Паланци, која поред великог асортимана пића нуди и поклон корпе које можете изабрати готове или креирати поклон корпу по својој жељи из  њиховог асортимана.

Сваки дан је дан када би требали да показујемо љубав, али Међународни дан жена је дан када се трудимо да даме обрадујемо малим знаком пажње, пре свега нечим што одговара њеној личности и што ће је засигурно одушевити. Покушали смо да вам олакшамо и да издвојимо за вас неке предлоге поклона, па погледајте где и шта у Бачкој Паланци можете купити као идеалан поклон за 8. март.

House of drinks 

Посетили смо House of drinks, кућу луксузних пића која се налази у Краља Петра Првог 67 у Бачкој Паланци, која поред великог асортимана пића нуди и поклон корпе које можете изабрати готове или креирати поклон корпу по својој жељи из  њиховог асортимана.

Од поклон асортимана у House of drinks у понуди су и специфичне врсте чоколаде, парфема и широк асортиман чаша, декантера, отварача за флаше и честитки. Све поклоне можете купити појединачно или убацити у поклон корпе, а могу вам и запаковати ваш поклон у луксузно паковање.

Контакт и радно време: 

Краља Петра Првог 67, Бачка Паланка

Понедељак – Петак: 13:00 – 21:00

Телефон: 0648850439

h house.of.drinks.bp

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here