Саопштење синдиката ПУ „Полетарац“ у Оџацима

"Цео колектив Установе саосећа са уплашеним родитељима и децом"

Фото: Pixabay

Поводом састанка чланова Синдиката у Предшколској установи „Полетарац“ у Оџацима који је одржан 16. маја, председница синдикалне организације у вртићу упутила је саопштење за јавност.


Синдикат образовања Србије разуме, пружа огромну подршку и стоји иза запослених у Предшколског установи „Полетарац“ који одговорно и савесно обављају своје послове.

„Запослени у ПУ „Полетарац“ се због целокупне ситуације у Установи која је последица недела једног човека константног притиска медија, јавности и грађана осећају небезбедно и уплашено. И поред тога неизмерно се труде да и даље одговорно обављају свој посао и чувају децу која су им поверена. Цео колектив Установе саосећа са уплашеним родитељима и децом“, наводе из Синдиката.

У саопштењу се изражава захвалност свим родитељима који доводе своју децу у вртић, што говори, како се истиче, да и даље имају поверења у Установу. „Запослени у Предшколској установи дају подршку директорици Јелени Селак која је на себе преузела сав терет целокупне ситуације и због тога дала моралну оставку“ каже се на крају саопштења које је потписала председница Синдиката ПУ „Полетарац“, васпитачица Зорка Зарић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here