Данас сунчано. Погледајте прогнозу до краја недеље

Временска прогноза

Фото: Марко Пудић

У четвртак мало топлије време уз пријатну температуру и дуже сунчане периоде са слабим дневним развојем облака. Ветар слаб до умерен северозападни и западни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 10°C до 15°C, а максимална од 23°C до 27°C.

Пријатна температура и дужи сунчани периоди са дневним пролазним облацима на територији Војводине. Ветар слаб до умерен северозападни и западни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 11°C до 13°C, а максимална од 25°C до 26°C. Увече суво.

Време наредних дана

У петак сунчано и још топлије, близу 30°C у већини предела. Ветар слаб југоисточни. Притисак око нормале. Минимална температура од 12°C до 16°C, а максимална од 28°C до 32°C. Увече суво.

У суботу јачи развој облачности са појавом локалних пљускова, најпре на западу и северу Србије, а до краја дана и у осталим крајевима. У првом делу дана у централним пределима и на југу Србије претежно сунчано и топло. У недељу мало свежије и пријатније време уз пролазну кишу која одлази ка југу. У понедељак претежно сунчано, суво и топлије. У уторак развој променљиве облачности са сунчаним периодима али и појавом кише и пљускова током поподнева.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here