Почетак јула доноси промену времена

Време наредних дана

Фото: БАП ВЕСТИ

Минимална температура од 10°Ц до 19°Ц, а максимална од 26°Ц до 32°Ц. Увече претежно облачно са повременом кишом у већини предела.


У суботу ујутру јачи развој облачности која долази са запада и постепено захвата већину предела током дана уз појаву кише или локалних пљускова. У централним и источним пределима као и на југу Србије претежно сунчано и врло топло, а касније поподне наоблачење са кишом и пљусковима. Ветар слаб до умерен променљив. Притисак испод нормале. Минимална температура од 10°Ц до 19°Ц, а максимална од 26°Ц до 32°Ц. Увече претежно облачно са повременом кишом у већини предела. Температура у 22х од 19°Ц до 22°Ц.

У Новом Саду постепено наоблачење са сунчаним интервалима преподне и појавом кише и пљускова поподне и увече. Ветар слаб променљив. Притисак испод нормале. Минимална температура 16°Ц, а максимална до 27°Ц. Увече киша или пљускови са грмљавином. Температура у 22х до 20°Ц. У Суботици постепено наоблачење са сунчаним интервалима преподне и шансом за појаву кише поподне и увече. Већа шанса за падавине је крајем дана и током ноћи ка недељи. Ветар слаб променљив. Притисак испод нормале. Минимална температура 15°Ц, а максимална до 28°Ц. Увече облачно са кишом. Температура у 22х до 20°Ц.

Време наредних дана

У недељу мало свежије време уз пролазну кишу која постепено одлази ка југу уз престанак падавина и разведравање у већини крајева током поподнева и вечери. Само на крајњем северу Србије може остати суво већи део дана. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура од 13°Ц до 17°Ц, а максимална од 25°Ц до 27°Ц. Увече на северу претежно суво, а на југу и делом у централним пределилма са повременом кишом која престаје до краја дана. Температура у 22х од 18°Ц до 22°Ц. Почетком наредне седмице сунчано и топло или врло топло са температурама око или мало изнад 30°Ц. У понедељак и уторак претежно сунчано, суво и топлије уз развој слабе пролазне облачности. У среду топло уз развој облачности са сунчаним интервалима али појавом кише или локалних пљускова повремено.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here